• Slider
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.
  • Slider
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.
Olcsó laptop
Új laptopok, asztali gépek, szerverek
Célunk

Az olcsolaptop.hu honlapot a címével ellentétben nem kizárólag a kedvező árú laptopok bemutatására hoztuk létre, bár ez a honlap fő profilja.

Helyet adunk más típusú számítógépek és hardverek megjelenítésére is, mint az asztali számítógépek, a szerverek, és az ezekhez csatlakoztatható eszközök.

Különösen fontosnak tartjuk, hogy többségében olyan gépeket, szervereket, kiegészítőket válasszunk ki, melyek jó ár-érték aránnyal bírnak.

Új Samsung monitorok Európában

Prémium kategóriájú monitorait mutatta be nemrég a Samsung.

A 7-es sorozatba tartozó SC770-es érintőképernyős monitora a cégnek, mely multi-touch képernyőt és Windows 8-at alkalmaz. A monitor ultra vékony, 60 fokban állítható. Magyarországra feltehetően júniusban érkezik meg.

A szintén 7-es sorozatba tartozó SC750-es ergonomikus monitor 90fokban forgatható. Éles képe 3000:1-es képarányú, ami a hagyományos készülékekhez képest háromszor jobb kontrasztarányt mutat.

Bemutatták még a 9-es sorozat SB970-es LED monitorját is. Ez a normál HD monitoroknál négyszer jobb képfelbontást tud produkálni. Éles kép és természetes szín jelenik meg a képernyőn.

Érdekesség, hogy a monitoron kiszállítás előtt profi szakemberek állítják be a színt, valamint a  gamma és fehér szín egyensúlyát a tökéletes látvány érdekében.

Szóljon hozzá!


hét × = 56