• Slider
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.
  • Slider
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.
Olcsó laptop
Új laptopok, asztali gépek, szerverek
Célunk

Az olcsolaptop.hu honlapot a címével ellentétben nem kizárólag a kedvező árú laptopok bemutatására hoztuk létre, bár ez a honlap fő profilja.

Helyet adunk más típusú számítógépek és hardverek megjelenítésére is, mint az asztali számítógépek, a szerverek, és az ezekhez csatlakoztatható eszközök.

Különösen fontosnak tartjuk, hogy többségében olyan gépeket, szervereket, kiegészítőket válasszunk ki, melyek jó ár-érték aránnyal bírnak.

Tárhely.Eu Szolgáltató Kft. tárhelyei

Miért legyen tárhelyünk a Tárhely.Eu-nál?

A budapesti szolgáltató tárhely, domain és Cloud VPS Szolgáltatással foglalkozik.

Az ország első tárhelyterme, a BIX központban, 300 szerver befogadására alkalmas, Magyarországon az egyetlen tárhely szolgáltató saját szerverteremmel, ahol kizárólag tárhely és VPSalapú szerverek üzemelnek, Az ország legnagyobb adatmentő tárhelyével rendelkező hoszting szolgáltatója, a  legnagyobb hazai tárhely szerverpark, szerverenként akár 1 Gbps közvetlen BIX kapcsolat, redundáns és szünetmentes áramellátás,redundáns légkondicionálás, Diesel aggregátor.

A “hagyományos”  tárhelyek 5 méretben rendelhetők, számtalan extra funkcióval,  lényegében csak a tárhely méretében, adatbázisok számában, email fiókok számában térnek el egymástól. Mindegyik csomag 1 Gbps belföldi és 100Mbps nemzetközi sávszélességet biztosít.

Az árak csomagok szerint:

Standard csomag 200 MB tárhellyel: 7900 Ft

Standard csomag 500 MB tárhellyel: 9900 Ft

Business csomag 3000 MB tárhellyel: 11900 Ft

Business  Plus csomag 7500 MB tárhellyel:14700 Ft

All Inclusive csomag 15 000 MB tárhellyel:17700 Ft

Ha még ez sem lenne elég, óriás webtárhely csomagokat is igénybe vehetünk, mérettől függően 24900 és 75900 Ft között, így akár 100 000 MB tárhellyel gazdálkodhatunk.

A fizetési módok is rendkívül változatosak, a bankkártyás, paypal, banki átutalás, banki befizetés, SMS fizetés, sárga és rózsaszín csekk közül választhatunk.

Az árak egy év időtartamra vonatkoznak és nem tartalmazzák az ÁFÁ-t.

 

 

Szóljon hozzá!


× 6 = negyven kettő