• Slider
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.
  • Slider
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.
Olcsó laptop
Új laptopok, asztali gépek, szerverek
Célunk

Az olcsolaptop.hu honlapot a címével ellentétben nem kizárólag a kedvező árú laptopok bemutatására hoztuk létre, bár ez a honlap fő profilja.

Helyet adunk más típusú számítógépek és hardverek megjelenítésére is, mint az asztali számítógépek, a szerverek, és az ezekhez csatlakoztatható eszközök.

Különösen fontosnak tartjuk, hogy többségében olyan gépeket, szervereket, kiegészítőket válasszunk ki, melyek jó ár-érték aránnyal bírnak.

Olcsó notebook a Delltől

Az idei CES-en a Dell is bemutatta Inspiron R termékcsaládját. Vékony házzal, érintőképernyővel, Windows 8 operációs rendszerrel rendelkezik az új termék.  A képernyők  14-15 és 17 coll méretűek. Az újra tervezett legolcsóbb gépekbe Celeron processzor kerül, de kérésre Core i3 vagy i5 esetleg i7 CPU kerül maximum 8 GB memóriával.

A kijelző Intel Wireless, vagyis ami már nem annyira újdonság, egyre inkább alapkövetelmény lesz. A jobb hatás érdekében 2 gigabájtos GeForce GT640M vagy egy Radeon HD 8730M videóvezérlő választható.

A 14-15 colos kijelzős gépek 1366 x 768-as felbontásúak lesznek,  míg a 17 colos nagy testvérei  1600 x 900 pixelt jelenítenek meg. A legdrágább modell ára 650 dollár lehet.

Szóljon hozzá!


× hét = 35