• Slider
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.
  • Slider
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.
Olcsó laptop
Új laptopok, asztali gépek, szerverek
Célunk

Az olcsolaptop.hu honlapot a címével ellentétben nem kizárólag a kedvező árú laptopok bemutatására hoztuk létre, bár ez a honlap fő profilja.

Helyet adunk más típusú számítógépek és hardverek megjelenítésére is, mint az asztali számítógépek, a szerverek, és az ezekhez csatlakoztatható eszközök.

Különösen fontosnak tartjuk, hogy többségében olyan gépeket, szervereket, kiegészítőket válasszunk ki, melyek jó ár-érték aránnyal bírnak.

Olcsó, de új SSD bemutató a CES-en

A Las Vegasban zajló elektronikai kiállításon a San Disk bemutatott két új SSD adattárolót.  Akik a gyors adatátvitelt szeretik olcsó áron, azoknak kiváló megoldás lehet. Az Ultra Plus SSD a boltokban lesz kapható, az X110 SSD-vel az OEM partnereket célozza meg.  A meghajtók maximális írási és olvasási sebessége nagyon jónak mondható, 530 és 445MB /mp, főleg akkor, ha a gyorsaságot és az alacsony árat tartották fontosnak és erre helyezték a fő hangsúlyt.

Az árak magukért beszélnek. Három féle változatban kaphatók az adattárolók. Van 64GB-os 75 USD-ért, a 128 GB-os 110 USD –ért és a 256 GB-s 220 USD-be kerül.  Több helyen már árusítják is.

Felhasználási területe sokrétű lehet, laptopok, asztali PC-k, és akár szerverek is használhatják.

Szóljon hozzá!


× öt = 20