• Slider
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.
  • Slider
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.
Olcsó laptop
Új laptopok, asztali gépek, szerverek
Célunk

Az olcsolaptop.hu honlapot a címével ellentétben nem kizárólag a kedvező árú laptopok bemutatására hoztuk létre, bár ez a honlap fő profilja.

Helyet adunk más típusú számítógépek és hardverek megjelenítésére is, mint az asztali számítógépek, a szerverek, és az ezekhez csatlakoztatható eszközök.

Különösen fontosnak tartjuk, hogy többségében olyan gépeket, szervereket, kiegészítőket válasszunk ki, melyek jó ár-érték aránnyal bírnak.

Notebook vásárlásnál figyeljünk a garanciára is!

Nem elhanyagolható szempont egy új gép vételénél az ár, a műszaki paraméterek, emellett a gyártók, illetve üzletek által nyújtott garanciára erősen kell koncentrálni. Higgyék el, megéri!

Ha nagyjából összevetjük a nagyobb notebookgyártók által ismert adatokat, sokféle eltérést és hasonlóságot találunk. Ilyenek pl: céges vevő vagy magánszemély  a vásárló,  mert itt a garanciaidő eltér, de van, hogy a notebook típusától is függ. Minden esetben érdemes a vásárlást igazoló számlát és a garanciajegyet megőrizni 2-3 évig, mert egyes gyártóknál vásárolni lehet kiterjesztett garanciát, ami különböző szolgáltatásokat biztosít az ügyfeleknek. Az sem utolsó szempont, ha meghibásodik a noteszgép és futár viszi-hozza,  vagy keresni kell egy közeli szervizpartnert, ahová a tulajdonos cipeli be a gépet.

A közismert gyártókat lehet 2 csoportba sorolni. Az egyik csoportnál túlnyomó részt cégekre koncentrálnak ilyenek: Lenovo, Dell, HP, a többiek inkább a lakosságot célozzák meg, mint például az Apple és a Sony. Szóval figyeljünk a részletekre és alaposan tájékozódjunk! Nem lesz egyszerű, de megéri.

Szóljon hozzá!


2 + négy =