• Slider
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.
  • Slider
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.
Olcsó laptop
Új laptopok, asztali gépek, szerverek
Célunk

Az olcsolaptop.hu honlapot a címével ellentétben nem kizárólag a kedvező árú laptopok bemutatására hoztuk létre, bár ez a honlap fő profilja.

Helyet adunk más típusú számítógépek és hardverek megjelenítésére is, mint az asztali számítógépek, a szerverek, és az ezekhez csatlakoztatható eszközök.

Különösen fontosnak tartjuk, hogy többségében olyan gépeket, szervereket, kiegészítőket válasszunk ki, melyek jó ár-érték aránnyal bírnak.

Laptopnéző:Lenovo B570e Black 59-325615 FD XT

A laptop.hu kínálatából a Lenovo B570e Black 59-325615 FD XT modellt mutatjuk be.

Az asztali számítógépeket helyettesítő,  fekete színű, Celeron DualCore B800 (1500) processzorral megjelent modell 2048 (DDR3) MB memóriával, 320 GB-os merevlemezzel van felszerelve,  normál méretű, 15,6″-os WXGA (1366×768) kijelzővel szerelt laptop kiválóan jeleníti meg a DVD és HD filmeket, a fotókat és a számítógépes játékokat. Irodai, otthoni és utazás közbeni munkára egyaránt ideális.

Intel HD grafikus kártyával, dvd íróval, 10/100/1000-os LAN-nal,  5in 1 -es kártyaolvasóval, Bluetooth-szal kapható. A 6 cellás  újratölthető Li-ion akkumulátorok élettartama véges, működésük kémiai jellegéből adódóan. Jellemzően 1-3 év alatt, folyamatos teljesítménycsökkenéssel használódnak el.

Mindent tud, amit egy notebooknak tudni kell, elég gyors is, egyetlen szépséghibája, vagy talán nem is hiba, hogy operációs rendszert az ára nem tartalmaz, azt külön kell megvennünk. Így az ára 84 000 és 124 000 Ft között szóródik.

 

 

 

Szóljon hozzá!


4 × három =