• Slider
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.
  • Slider
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.
Olcsó laptop
Új laptopok, asztali gépek, szerverek
Célunk

Az olcsolaptop.hu honlapot a címével ellentétben nem kizárólag a kedvező árú laptopok bemutatására hoztuk létre, bár ez a honlap fő profilja.

Helyet adunk más típusú számítógépek és hardverek megjelenítésére is, mint az asztali számítógépek, a szerverek, és az ezekhez csatlakoztatható eszközök.

Különösen fontosnak tartjuk, hogy többségében olyan gépeket, szervereket, kiegészítőket válasszunk ki, melyek jó ár-érték aránnyal bírnak.

Laptophoz: Hordozható nyomtató a HP-től

 

Ha mindennapi munkánk során sokat kell utaznunk, és a munkához laptop is, nyomtató is kell, válasszuk a HP OfficeJet 100 mobil tintasugaras nyomtatót.

A 2.5 kg-os, 348x175x84 mm-es csöppség igen jól teljesít: fekete nyomtatásnál, 22 oldalt percenként, színes esetében 18 oldal percenként. Akár kétoldalas nyomtatást és borítéknyomtatást is be tudunk állítani, az illesztő-program támogatja.

A nyomtató csatkakoztatása:USB 2.0; 1 PictBridge; 1 Bluetooth 2.0 + ED.

A kompatibilis operációs rendszerek: Microsoft Windows 7, Windows Vista (x32 and x64), Windows® XP Professional x32, Windows Server 2003, WindowsServer 2008; Mac OS X v 10.5 vagy nagyobb,  Windows Mobile 5.0, 6.x for Pocket PC, Linux .

A nyomtató professzionális minőségű dokumentumok képes nyomtatni, okostelefonról és egyéb mobil eszközökről.

A nyomtató 72 000 -86 000 Ft-os áron kapható a kereskedőknél.

Szóljon hozzá!


egy + = 8