• Slider
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.
  • Slider
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.
Olcsó laptop
Új laptopok, asztali gépek, szerverek
Célunk

Az olcsolaptop.hu honlapot a címével ellentétben nem kizárólag a kedvező árú laptopok bemutatására hoztuk létre, bár ez a honlap fő profilja.

Helyet adunk más típusú számítógépek és hardverek megjelenítésére is, mint az asztali számítógépek, a szerverek, és az ezekhez csatlakoztatható eszközök.

Különösen fontosnak tartjuk, hogy többségében olyan gépeket, szervereket, kiegészítőket válasszunk ki, melyek jó ár-érték aránnyal bírnak.

Az új kijelző: IGZO. Ezt a mozaikszót érdemes megjegyezni!

Mit is jelent az IGZO? Az indium-gallium-cink-oxid: a megalkotása során felhasznált anyagokból képzett mozaikszó.

A Sharp saját fejlesztésű IGZO technológiás kijelzőjének legújabb generációját mutatta be a Consumer Electronics Show-n.

Japánban már kapható az LCD- helyett az új kijelzővel szerelt telefon. A cég most terjeszteni fogja külföldön is a terméket. Azt tűzte ki célul, hogy az IGZO felváltsa az LCD-t a panelgyártás iparágában.

A kijelző alacsony fogyasztású és az eddig megszokottnál nagyobb felbontású. Álló képeknél 80%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint az LCD kijelzők. Terveik szerint az IGZO 4-től 32colig uralni fogja a piacot a monitorok és a televíziók piacán is. Várhatóan a notebookok is ilyen kijelzőt kapnak majd a jövőben.

Reménykednek abban is hogy a többi gyártó ezt a technológiát fogja alkalmazni készülékeikben, valószínűsíthető, mert nagyon jó paraméretekkel rendelkezik az új kijelző.

Szóljon hozzá!


hat + = 10