• Slider
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.
  • Slider
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.
Olcsó laptop
Új laptopok, asztali gépek, szerverek
Célunk

Az olcsolaptop.hu honlapot a címével ellentétben nem kizárólag a kedvező árú laptopok bemutatására hoztuk létre, bár ez a honlap fő profilja.

Helyet adunk más típusú számítógépek és hardverek megjelenítésére is, mint az asztali számítógépek, a szerverek, és az ezekhez csatlakoztatható eszközök.

Különösen fontosnak tartjuk, hogy többségében olyan gépeket, szervereket, kiegészítőket válasszunk ki, melyek jó ár-érték aránnyal bírnak.

Laptopok, asztali gépek, szerverek

A gyorsan változó ajánlatok között nem könnyű kiismerni magunkat, ha szeretnénk valamilyen új számítógépet vásárolni. Honlapunkkal megkísérlünk segítséget nyújtani ehhez a választáshoz. Folyamatosan nyomon követjük az új gépek megjelenését, és amennyiben valamilyen számítógépet érdemesnek találunk a bemutatásra, annak összefoglaljuk az előnyeit, esetleg ismert hátrányait. Különösen növeli a megjelentetés esélyeit az, ha egy konfiguráció kiemelten nagy ár-érték aránnyal bír, ezek azok, amikre az aktualitások között talán a legnagyobb érdeklődés van.

Három főbb kategóriát tartunk fenn ezen a blogon: laptopok, asztali gépek és szerverek. Mindegyikben az újdonságokat igyekszünk kiemelni, kivéve, ha egy régebbi konfiguráció az árcsökkenés hatására különösen jó vásárrá válik. A szerverek kategóriájában a téma jellegéből adódóan egyetlen forgalmazó (azaz szervert összeállító) cég ajánlatai is megtalálhatók, a másik két kategóriában jellemzően gyártói specifikációk alapján válogatunk, mely gépek több értékesítőn keresztül is elérhetők.